Aankoopbegeleiding

Een huis kopen draait om voorbereiding, kennis en plezier!

035-6854344
info@degooischemakelaar.nl

De Gooische Makelaar

Een huis kopen moet vooral leuk zijn. Uren zoeken op Funda en alvast een kijkje nemen in uw toekomstige woonwijk. Heerlijk! Maar op enig moment wordt het serieus en dan slaat vaak de twijfel toe. Past dit huis wel in mijn budget? En is de vraagprijs niet te hoog? Wat als ik volgend jaar mijn baan verlies? Deze en nog veel meer vragen en twijfels bespreken we uitgebreid met u zodat u uitstekend voorbereid bent wanneer u een goede selectie huizen gaat bezichtigen. Uiteraard gaan we mee zodat we samen over het huis kunnen praten en alle plussen en minnen op een rijtje kunnen zetten.

De juiste prijs

Als u uw droomhuis heeft gevonden gaan we met de verkoper onderhandelen over de prijs zodat u altijd de juiste prijs betaalt die binnen uw budget past. Ook bepalen we in overleg met de verkoper wanneer u het huis kunt betrekken en welke andere zaken nog geregeld moeten worden. Bijvoorbeeld de verkoop van uw huidige huis.

Aankoop – en verkoop onder één dak

Wanneer u uw huidige huis nog moet verkopen is het handig om één partij te hebben die alles voor u regelt. Zodat alle informatie bekend is en alle processen goed op elkaar zijn afgestemd. We bespreken graag de mogelijkheden met u om naast het aankopen van een huis ook de verkoop van uw huis tot een succes te maken.

Benieuwd wat we als aankoopmakelaar voor u kunnen betekenen? Laten we dan kennismaken. Bel ons op 035 – 685 43 44 of stuur een bericht.

Neem contact met ons op