Aankoopbegeleiding

Een huis kopen met een deskundige aankoopmakelaar aan uw zijde!

035-6854344
info@degooischemakelaar.nl
Het kantoor van de Gooische Makelaar
Wij komen graag bij u thuis en u bent ook van harte welkom bij ons in Hilversum

Uw aankoopmakelaar in Hilversum en het Gooi

Het kopen van een huis moet een plezierige ervaring zijn. Uren doorbrengen op Funda en de buurt verkennen is fantastisch! Maar wanneer het serieus wordt, ontstaan twijfels. Past dit huis binnen mijn budget? Is de vraagprijs redelijk? Wat als ik mijn baan verlies? Een aankoopmakelaar ontzorgt u! We bespreken al deze vragen uitvoerig, zodat u goed voorbereid bent bij het bezichtigen van huizen. We gaan samen met u mee om te praten over de woning en alle voor- en nadelen op een rij te zetten.

De juiste prijs

Als u uw droomhuis vindt, onderhandelen we met de verkoper over de prijs, zodat u altijd een passende prijs betaalt binnen uw budget. We bepalen ook samen met de verkoper wanneer u het huis kunt betrekken en regelen andere zaken, zoals de verkoop van uw huidige huis.

Aankoop – en verkoopmakelaar onder één dak

Als u uw huidige huis nog moet verkopen, is het handig om één partij te hebben die alles regelt. Zo zijn alle gegevens bekend en zijn de processen goed op elkaar afgestemd. We bespreken graag de mogelijkheden om zowel de aankoop als de verkoop van uw huis tot een succes te maken.

Benieuwd naar wat De Gooische Makelaar als aankoopmakelaar in Hilversum voor u kunnen betekenen? Laten we kennismaken! Bel ons op 035 – 685 43 44 of stuur een bericht.

Neem contact met ons op

De Gooische Makelaar
Ons kantoor