Verkoopmakelaar

Uw huis verkopen; snel en tegen de beste prijs.

035-6854344
info@degooischemakelaar.nl

De Gooische Verkoopmakelaar in Hilversum

Wat de reden ook is dat u uw huis wilt verkopen: het moet niet te lang duren en u moet er de best mogelijke prijs voor krijgen. Bovendien wilt u niet al uw tijd steken in het regelwerk voor bezichtigingen, potentiële kopers ontvangen en natuurlijk alle administratieve rompslomp.

Wij regelen de verkoop van uw huis

We zorgen door de inzet van de juiste reclame dat potentiële kopers kennismaken met uw huis. U ruimt uw huis op; wij organiseren de bezichtigingen en onderhandelingen. Allemaal in overleg met u en met directe terugkoppeling zodat u altijd op de hoogte bent.

Tegelijkertijd kunnen we u helpen met een nieuwe koopwoning

Als u naast de verkoop van uw huis ook direct de zoektocht naar een nieuw huis bent gestart is het handig om één partij te hebben die alles voor u regelt. Zodat alle informatie bekend is en alle processen goed op elkaar zijn afgestemd. We bespreken graag de mogelijkheden met u om naast het verkopen van een huis ook de aankoop van uw nieuwe huis tot een succes te maken.

Benieuwd wat wij als verkoopmakelaar voor u kunnen betekenen? Laten we dan kennismaken. Bel ons op 035 – 685 43 44 of stuur een bericht.

Neem contact met ons op